26 martie 2014
26 martie 2014,
 Off

Există trei tipuri de căzi:

  • cele învelite cu gel și fibră de sticlă
  • cele reintarite cu acril și fibră de sticlă
  • cele din acril cu o compoziție structurală

Puse unele lângă altele, aceste produse sunt foarte asemănătoare, însă există diferențe importante.

Produsele învelite cu el, atunci când sunt realizate cu ingrediente de înaltă calitate, pot fi foarte durabile și dure. Procesul de fabricare este foarte important, deoarece gelul lichid de învelire trebuie aplicat la temperatura corectă. Aceste produse, dacă sunt stricate sau zgâriate pot fi reparate cu succes. Reparațiile făcute corect sunt permanente și invizibile.

Cele din acril sunt de obicei construite din foi mari și colorate de plastic. Aceste foi sunt încălzite că să se înmoaie. Foile astfel încălzite se întind după o formă, până se obține formă dorită de cadă. Acest proces de întindere determină cateodta subțierea acrilului la colțuri. Acele căzi cu un procent mare de acril oferă cele mai înalte performanțe, însă reparațiile efectuate la acestea nu sunt mereu satisfăcătoare.

Mulți proprietari au fost nemulțumiți în trecut datorită faptului că partea de jos a acestor căzi erau flexibile. Unele dintre căzile cu o compoziție structurală au avut această problemă. Celelalte căzi adesea trebuiau fixate cu mortar că să ofere o bază solidă. Acest lucru ar putea fi necesar sau recomandat în instrucțiunile de instalare.

Este foarte important să știți să aveți grijă de aceste suprafețe. Nu folosiți substanțe abrazie deoarece acestea pot zgâria pereții căzii. Dacă vă creați un obicei din a spăla cadă la fiecare două săptămâni veți eita depunerile de săpun care apoi necesită o curățare mai grea. În mod normal, fiecare producător recomanda anumite produse de curățat. Urmați instrucțiunile și veți avea o cadă frumoasă mult timp.

Dacă alegeți o cadă din acril sau fibră de sticlă, puteți face să arate ca nouă aplicând o data pe luna ceară de mașină. Nu o să vă ia decât câteva minute. Nu aplicați ceară pe partea de jos a podelei. După ce ați aplicat ceară pe pereții căzii această va arăta ca nouă.

Comments are closed.