26 ianuarie 2014
26 ianuarie 2014,
 Off

Oricine aude că trebuie să facă curățenie se întristează imediat. Probabil cea mai urâtă parte este spălatul geamurilor, pentru că trebuie să fii foarte atent pentru a nu lasă dungi în urmă ta.

Buzzle îți oferă câteva sfaturi ce te pot scuti de un efort suplimentar.

Înainte de a te pune pe treabă trebuie să te asiguri că ai o găleata mare, o racletă, eventual un mop și ziare vechi.

Multe persoane ocolesc produsele disponibile pe piață din cauza substanțelor chimice. Pentru acestea există soluția-minune obținută în casă din apa caldă și oțet. În cazul în care ferestrele sunt pline de grăsime, poți adaugă puțin detergent de vase.

Cum nu trebuie să faci curățenie în casă

Nu uita că timpul ideal pentru a spăla geamul este dimineața sau seara. În cazul în care o să faci acest lucru la amiază, soarele va uscă imediat soluția și îți va fi greu să cureți așa cum trebuie.

Prima dată îndepărtează praful cu o cârpă curată. Apoi folosește cât mai multă apă, cu încredere, pentru a nu lăsa în urmă murdărie sau soluție de curățat.

Este foarte important să nu uiți de ramele geamurilor. Multe persoane curată geamurile și atât, fără să ia în seamă și tocurile, și în acest fel riscă să muncească degeaba.

De asemenea, este important să știi că pe o parte a geamului este bine să speli vertical și pe cealaltă parte orizontal. În acest mod vei putea observă imediat petele ce rămân în urmă.

La sfârșit, folosește ziare pentru ca suprafața să rămână curată că lăcrima.

Comments are closed.