Servicii profesionale de spălare canapele, fotolii și tapițerie, șamponare uscată covoare, injecție-extracție

Canapelele sau fotoliile din casă sunt importante atât pentru dumneavoastră, cât și pentru oaspeți. De aceea ele trebuie să fie impecabile, acesta fiind cuvântul care definește cel mai bine rezultatul echipei B&C Professional Cleaning Company.

 

Datorită experienței noastre în spălat canapele și fotolii, acestea vor recăpăta culoarea inițiala, ba chiar mai mult, prospețimea pe care au pierdut-o cu trecerea timpului. Patul dumneavoastră și canapeaua atât de folosită vor fi spălate, curățate de pete, microbi și igienizate corespunzător.
Serviciile oferite de echipa B&C Professional Cleaning Company sunt desfășurate pe o perioadă cât mai scurtă de timp, dar sunt de cea mai bună calitate.

Servicii de curățare și spălare fotolii

 

Pentru curățare fotoliilor folosim metoda de spălare prin injecție-extracție de apa calda și detergent special pentru a distruge acarienii ce se adăpostesc în perne și burete. Este recomandat să cereți o intervenție pentru spălarea canapelei și fotoliilor cel puțin o dată la fiecare 6 luni pentru a menține igiena casei dvs.

Curățarea canapelelor și fotoliilor nu trebuie neglijată

Fotoliile și canapelele sunt adesea trecute cu vederea însa ele sunt unele dintre obiectele din casă care necesită curățare regulata. Există diferite tipuri de pete și murdărie care vă pot ruina tapițeria dar exista și metode de a le curăța.

Metoda folosită pentru spălarea canapelelor, fotoliilor și tapițeriei

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosim metoda injecție-extracție de apa calda și detergent special pentru tapițerii. Se stropește obiectul în zona de murdărie apoi, după frecare, se extrage toată apa lăsând zona ușor umedă. Totul va fi perfect uscat în maxim 4-5 ore. Este ideal să avem mobilierul pe care îl folosim în fiecare zi, spălat la fiecare 6 luni. Suntem specializați în curățarea tuturor tipurilor de tapițerie.

Spălare canapea – de la 85 Lei/buc | Spălare fotoliu – de la 55 Lei/buc | Spălare scaun – de la 20 Lei/buc

Spălare covor cu spumă uscată / injecție-extracție – preț: 3 – 5 Lei/mp pentru suprafețe de minim 100 mp, pentru alte dimensiuni ne puteți contacta.

Operațiunile descrise mai sus cât și tarifele au caracter strict informativ, acestea fiind negociabile în funcție de suprafață, gradul de murdărie și personalul necesar.

curatenie la domiciliu dupa petrecere eveniment

Sună-ne acum sau cere oferta!