Servicii profesionale de curățenie comercială

 

B&C Professional Cleaning Company este extrem de dedicată să vă ofere un mediu de lucru curat, împrospătat și o imagine excepțională în fața competitorilor, în schimbul unor tarife cât mai avantajoase. Un spațiu prost întreținut poate reflecta lipsă de profesionalism. La serviciile noastre apelează cele mai renumite firme de afaceri din zona Bucureștiului și județul Ilfov.

 

Nu contează cât de dificile sau mărunte sunt sarcinile pentru care ne angajați, noi vom realiza un program adaptat orelor de lucru și cerințelor dvs. Angajații noștri sunt în mod considerabil specializați în servicii de curățenie comercială dar sunt de asemenea instruiți în menținerea etichetei și a prestigiului, pentru a nu incomoda bunul mers al afacerii dvs.

De ce să apelați la serviciile noastre de curățenie la birou în București și Ilfov

Curățenia înseamnă pentru toată lumea timp, bani și efort. Luați-vă de pe cap grija curățeniei apelând la serviciile firmei noastre de curățenie comercială! Suntem buni profesioniști, serioși și de încredere. Lucrăm numai cu echipamente din gama profesională și ne străduim din răsputeri să vă oferim cele mai bune prețuri de pe piața serviciilor de curățenie spații comerciale în București și Ilfov, fără a face rabat de la calitatea și rapiditatea serviciilor oferite.

B&C Professional Cleaning vă oferă servicii profesionale de curățenie comercială

Curățenie comercială în apartamente/clădiri de birouri

De la săli de conferințe până la birouri individuale și toalete, un mediu de lucru curat și bine întreținut prezintă importanță pentru productivitatea afacerii și moralul angajaților. Este de asemenea un punct critic în ceea ce privește imaginea profesională a companiei dvs., prezentarea unui sediu bine organizat și curat. Suntem o companie dedicată serviciilor noastre de curățenie comercială, ce punem accent pe detaliu și oferim același devotament pe care îl solicitați de la angajații dvs.

Curățenie comercială în școli și grădinițe

Școlile reprezintă o necesitate pentru dezvoltarea socială și academică a copiilor, iar grădinițele au devenit o necesitate pentru părinții angajați. Din păcate, având atât de mulți oameni la un loc crează un mediu propice pentru parvenirea bacteriilor și răspândirea virozelor. B&C Professional Cleaning Company oferă servicii de curățenie comercială experimentate și sigure instituțiilor de învățământ de la grădinițe până la școli.

Curățenie comercială în săli de gimnastică și antrenament

B&C Professional Cleaning Company este expert în rezolvarea problemelor legate de curățenie interioară specifice sălilor de fitness, de gimnastică și altor cluburi de recreere. De la biroul de la recepție până la dușuri și vestiare, vom crea un plan adaptat de soluționare a necesităților clubului dvs. În sălile de fitness unde se lucrează pe aparate de forță se va insista pe igienziare, pentru distrugerea bacteriilor care se pot forma în astfel de medii.

Curățenie comercială în cabinete și centre medicale

Cabinetele medicale și centrele de menținere a sănătății trebuie să dispună de o igienizare specială pentru a asigura sănătatea clinicienilor, pacienților și a vizitatorilor acestora. Un cadru insalubru poate conduce la dezvoltarea și răspândirea bolilor microbiene sau virale și poate cauza îmbolnăvirea celor care intră în contact cu aceste suprafețe.

Curățenie comercială în centrele shopping

Mall-urile și super/hipermarketurile atrag zilnic sute sau mii de vizitatori în fiecare zi și împreună cu aceștia pătrund praful și murdăria, în special în zonele unde se servește mâncare – tăvi căzute, recipientele pentru gunoi se umplu numaidecât iar pardoseala devine lipicioasă. Un centru în care curățenia lasă de dorit capătă un renume dezagreabil și își pierde rapid clientela.

Curățenie comercială în bănci

Majoritatea clienților își vor face o părere despre stabilitatea și siguranța unei bănci din prima impresie pe care le-o lasă atât exteriorul cât și interiorul clădirii; pentru o primă impresie excelentă a spațiului comercial, B&C Professional Cleaning Company vă promite servicii de curățenie de excepție prin atenția oferită detaliilor și o calitate ireproșabilă a lucrării.

Curățenie comercială în complexe industriale și depozite

Personalul B&C Professional Cleaning Company este instruit să curețe echipamente industriale din cadrul complexelor de producție, asigurând garantat degresarea și dezinfectarea sanitară a acestora și a suprafețelor care necesită servicii de curățenie comercială.

Sună-ne acum sau cere oferta!