Servicii profesionale de dezinsecție, deratizare și dezinfecție

Dezinsecție rezidențială și comercială

 

În cea ce privește serviciile sale de dezinsecție rezidențială și comercială, B&C Professional Cleaning Company oferă o abordare eficientă și inofensivă pentru mediul înconjurător.

 

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinsecție se regăsesc pe lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umană. În concluzie nu trebuie să vă temeți că administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sănătății dvs.

 

Spectru de acțiune pentru dezinsecție: gândaci de bucătărie, furnici, muște, țânțari, purici, ploșnite, păduchi, păienjeni, molii, larve. Operațiunea de dezinsecție se efectuează atât în spațiile interioare (clădiri publice, hoteluri, unități de alimentație publică, locuințe, unități de învățământ, depozite etc.), cât și în cele exterioare (curți, alei, parcuri, străzi, etc).

 

Metodele folosite la dezinsecție sunt: pulverizare, nebulizare, termonebulizare și gel.

Deratizare rezidențială și comercială

 

Substanțele pe care le utilizăm în activitatea de deratizare se găsesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umana.
Spectru de acțiune: șoareci și șobolani de orice specie.

Operațiunea de deratizare se efectuează atât în spațiile interioare (clădiri publice, hoteluri, unități de alimentație publică, locuințe, unități de învățământ, depozite, etc.), cât și în cele exterioare (curți, alei, etc)

Metodele folosite la deratizare sunt: amplasarea de stații de intoxicare metalice în care se plasează momeli cu raticid, plasarea de capcane în locuri strategice și amplasarea de momeli.

Prețurile se calculează în funcție de suprafața și gradul de infestare.

Servicii profesionale de dezinfecție rezidențială și comercială

 

Firma noastră asigură servicii profesionale de dezinfecție în București, folosind personal calificat în domeniu dezinfecției, proces prin care sunt distruse microorganismele patogene. Dezinfecția este procesul prin care se realizează decontaminarea unui spațiu și distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor găsite în mediul înconjurător.

Deoarece este mai bine sa prevenim apariția bolilor și a infecțiilor vă recomandam ca lucrările de dezinfecție să fie făcute înainte de apariția microorganismelor patogene dăunătoare. Întotdeauna este mai bine să prevenim decât să combatem atunci când vine vorba despre sănătatea noastră și a familiei noastre.

Dezinfecția este acțiunea de distrugere a agenților patogeni, viruși și microorganisme vegetale sau animale, din mediul înconjurător pentru a evita contaminarea sau îmbolnăvirea, atât a oamenilor cât și a animalelor și păsărilor domestice. În funcție de natura și scopul ei, o dezinfecție poate fi:

  • Profilactică, de prevenire și are ca scop împiedicarea apariției sau distrugerea agenților patogeni dintr-un anumit spațiu, care se dezvoltă în mod normal și pot influența starea de sănătate a oamenilor sau animalelor și păsărilor domestice.
  • Curativă, de combatere și are ca scop combaterea definitivă a unor boli infecțioase. Aceasta se realizează de la apariția primelor cazuri, cu o frecvență mai mică decât perioada de incubație a agentului patogen și până la dispariția totală pe o perioadă egală cu cel puțin dublul perioadei de incubație.

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinfecție prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă, sporicidă.

Metodele de aplicare depind de conformația încăperilor precum și de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfecție aplicate de noi sunt:

  • Pulverizarea
  • Nebulizarea
  • Termonebulizarea
curatenie la domiciliu dupa petrecere eveniment
Operațiunile descrise mai sus cât și tarifele au caracter strict informativ, acestea fiind negociabile în funcție de suprafață, gradul de infestare și personalul necesar.

Sună-ne acum sau cere oferta!